SGK Borç Yapılandırma, SGK Teminatı Eksper Raporu

SGK Borç Yapılandırma, SGK Teminatı Eksper Raporu


        SKG Borç Yapılandırma işlemlerinden nasıl faydalanılabilir?
 
        SGK’ya olan borcunuzdan dolayı; SGK Borç Yapılandırma işlemleri kapsamında tecil ve taksitlendirme olanaklarından yararlanabilirsiniz.
 
        Borçların yapılandırması durumunda SGK 50.000 TL’ye kadar teminatsız yapılandırmayı kabul etmektedir. Fakat, borcunuz 50.000 TL’yi geçiyorsa, geçen kısım için teminat verilmesi durumunda borç yapılandırması imkanından faydalanabilirsiniz.

        Peki; SGK, teminat vereceğiniz gayrimenkul için nasıl bir yol izliyor?

        SGK; "Sermaye Piyasası Kurulu (SPK) Lisanslı Gayrimenkul Değerleme Uzmanları”nın hazırlayacağı "Gayrimenkul Değerleme/ Ekspertiz Raporu” ile teminatı kabul ediyor.  

        Bu kapsamda; gayrimenkulünüzün değerleme günündeki piyasa değerini, bağımsız, tarafsız ve objektif ölçütlere göre belirleyip, bu çalışmaları içeren "Gayrimenkul Değerleme/ Ekspertiz Raporu”nu sizinle paylaşıyoruz.
 
        Gayrimenkul Experi; Türkiye çapında, 7 bölgede ve tüm illerde, SGK Borç Yapılandırma, SGK Teminatı Eksper Raporu hazırlama dalında da faaliyet göstermektedir.
 
        Fiyat teklifi almak için, bizimle irtibata geçebilirsiniz.
 
        Gayrimenkul Experi Editör




gayrimenkul eksperi  gayrimenkul değerleme  konut eksperi  Yabancıya konut satış eksper raporu  arsa eksperi  tarla eksperi  sgk borç yapılandırma, sgk teminatı eksper raporu  maliye teminatı, maliye yapılandırma eksper raporu  mal paylaşımı eksper raporu  Yabancıya gayrimenkul satış eksper raporu