Gayrimenkul Değerleme Raporu

Gayrimenkul Değerleme Raporu


Gayrimenkulünüzün değerleme günündeki piyasa değerini, tarafsız, bağımsız ve objektif ölçütlere göre belirleyerek, "Gayrimenkul Değerleme/ Ekspertiz Raporu”nu sizinle paylaşıyoruz. 

Böylece; 

* Satın almayı düşündüğünüz gayrimenkul için ödeyeceğiniz fiyatı belirleyerek; satın alacağınız gayrimenkul için değerinden fazla para ödemez ve bundan dolayı zarar etmezsiniz. Ayrıca; gayrimenkulün projesi göre uyumlu olup / olmaması, alım / satımına engel yasal bir durumun olup / olmaması vb. yasal durumların her birine raporumuzda yer verilmektedir. Satın almayı düşündüğünüz gayrimenkulü, bundan böyle içiniz rahat olarak satın alabilirsiniz. 

* Satışa çıkardığınız gayrimenkulünüz fiyatını belirleyerek; gayrimenkulünüzü değerinden ucuza satmaz, gayrimenkulünüz için değerinden yüksek bir fiyat belirleyip, aylarca bekleme riskinden kurtulup, zarar etmezsiniz. Ayrıca; gayrimenkulünüze ait ekspertiz raporunu alıcı adaylarına sunarak, güven sağlayabilir ve diğer satıcılara karşı satış avantajı elde edebilirsiniz. Bir gayrimenkule ait ekspertiz raporunun bulunması, alıcılar açısından büyük bir önem arz etmektedir.     

* Gayrimenkulünüze ait mal paylaşımı / hisse değeri tespitinde; hissenize düşen değeri öğrenerek, hissenize olması gerektiğinden fazla ödemez / olması gerektiğinden aza satmaz ve zarar etmezsiniz.
 
* Hazırlayacağımız "Gayrimenkul Değerleme/ Ekspertiz Raporu" ile gayrimenkulünüzü teminat gösterebilirsiniz.

Tarafımızdan hazırlanan "Gayrimenkul Değerleme/ Ekspertiz Raporları” tüm devlet kurumları ile sivil kurumlarda geçerlidir.
 
Fiyat teklifi almak için, bizimle irtibata geçebilirsiniz.




gayrimenkul değerleme  arsa eksperi  konut değerleme  tarla değerleme  gayrimenkul eksperi  tarla eksperi  konut eksperi  mal paylaşımı eksper raporu  dükkan eksperi değerleme  gayrimenkul teminatı