Gayrimenkul Değerleme Raporu

Gayrimenkul Değerleme Raporu


-SGK’ya borcunuz olduğunda; SGK Borç Yapılandırma kapsamında taksitlendirme ve tecil olanaklarından faydalanabilirsiniz. SGK borçların yapılandırmasında 50.000 TL’ye kadar teminatsız yapılandırmayı kabul etmektedir. Fakat, SGK’ya olan borcunuz 50.000 TL’yi geçiyorsa, geçen kısım için teminat verilmesi durumunda borç yapılandırması imkanından yararlanabilirsiniz.

SGK, teminat vereceğiniz veya teminat vereceğiniz gayrimenkul için nasıl bir yol izliyor?

SGK; "Sermaye Piyasası Kurulu (SPK) Lisanslı Gayrimenkul Değerleme Uzmanları”nın hazırlayacağı "Gayrimenkul Değerleme/ Ekspertiz Raporu” ile teminatı kabul ediyor.  
 
- Vergi Dairesi/ Maliye'ye borcunuz var ise; Vergi Dairesi/ Maliye Borç Yapılandırma/Teminatına yönelik taksitlendirme veya tecil imkanlarından da yararlanabilirsiniz. 

Bu kapsamda; gayrimenkulünüzün değerleme günündeki piyasa değerini, tarafsız, bağımsız ve objektif ölçütlere göre belirleyip, bu çalışmaları içeren "Gayrimenkul Değerleme/ Ekspertiz Raporu”nu sizinle paylaşıyoruz.
 
Fiyat teklifi almak için, bizimle irtibata geçebilirsiniz.




gayrimenkul değerleme  arsa eksperi  konut değerleme  tarla değerleme  gayrimenkul eksperi  konut eksperi  Maliye borcu eksper raporu  SGK borç yapılandırma eksper raporu, SGK teminatı eksper raporu  Maliye borç yapılandırma eksper raporu  SGK borç yapılandırma eksper raporu, SGK teminatı eksper raporu